Convenția Sindicatului Independent al A.I.A.I.C. cu EXIMTUR

Din dorința de a veni în sprijinul membrilor de sindicat, pe perioada concediilor de odihnă, Sindicatul Independent al A.I.A.I.C. a încheiat o convenție cu Compania de Călătorii EXIMTUR. (convenția text integral)

Extras ..

1).Sindicatul va recomanda membrilor sai cumpararea de bilete de odihna si tratament, excursii externe si bilete de avion de la Compania de calatorii EXIMTUR

2)Sindicatul va distribui membrilor sai mąterialele publicitare si ofertele puse la dispozitie de catre Compania de calatorii EXIMTUR.

3).Compania de calatorii EXIMTUR va acorda fiecarui membru de sindicat, o reducere de 2% din valoarea serviciilor turistice aferente cazarilor, achizitionate de la EXIMTUR.

In cazul in care membrii Sindicatului vor primi din partea angajatorului Vouchere de Vacanta si vor face plata serviciilor turistice in Romania, solicitate agentiei EXIMTUR, cu Vouchere de Vacanta , acestia vor beneficia de o reducere a comisionului fata de ofertele publicate ale EXIMTUR (inclusiv ofertele cu reducere din catalogul Inscrieri Timpurii) ; drept urmare, toate pachetele achizitionate cu Vouchere de Vacanta vor fi recalculate la un comision net de maxim 10%.

4).Compania de calatorii EXIMTUR se obliga:

• Documentele eliberate la achizitie (bilet /voucher-ul, factura etc.) sa cuprinda urmatoarele:

-denumirea agentiei si licenta pentru activitatea de turism , -numele si prenumele clientului membru, beneficiar al serviciilor ;

-perioada sejurului si tipul de camera

• Sa puna periodic la dispozitia Sindicatului cataloage, brosuri si alte oferte si materiale publicitare, in vederea popularizarii si distribuirii membrilor sai;
  • Sa puna la dispozitia clientilor membri ai Sindicatului, in cadrul agentiei, cele mai bune oferte concurentiale, conform tarifelor de lista EXIMTUR si a celor negociate cu prestatorii de servicii; sa asigure consiliere de specialitate de calitate.

Prezenta conventie s—a incheiat pe o perioada nedeterminata si poate fi reziliata in orice moment, la dorinta uneia dintre parti.