Pasi pentru votarea sondajelor

1. Inregistrarea Utilizatorilor
  2. Conectarea la Site
  3. Accesarea sobdajelor (Sondaj1, Sondaj 2, Sondaj 3 aparute dupa conectare in meniul Sondaje)
Intrucât, datorită programului de lucru, nu putem îndeplini cvorumul pentru o Adunare generală a organizației sindicale, vă propunem spre aprobare următoarele propuneri:
Sondaj 1. începând cu 01.01.2018, cotizația de sindicat va fi de 0,85% în loc de 1% din salariu;
Sondaj 2. începând cu anul 2018 se vor acorda, membrilor de sindicat, ajutoare sociale de 200 lei în cazul decesului rudelor de gradul I ale acestora (părinți și copii);
Sondaj 3 . Gabriel Ene actualul președinte care iese la pensie începând cu data de 25 aprilie 2018, își va duce la bun sfârșit mandatul cu condiția achitării lunare a cotizației, după care se vor organiza alegeri pentru funcția de președinte al organizației în conformitate cu prevederile Regulamentului de prganizare a alegerilor.
votați aici

Observatii:

Dupa lansarea cererii de inregistrare pe site a membrilor de sindicat, o sa primiti un e-mail (verificati si directorul Spam in cazul conturilor pe Yahoo sau Google).

Dupa aprobare, verificare nume si prenume si adresa de e-mail, corespunzatoare membrilor de sindicat, o sa primiti din nou un e-mail, pe adresa de inregistare cu acceptul pe site in zona restrictionata.

Din acest moment va puteti conecta cu datele de la inregistare

si apoi puteti vota.

Pentru orice probleme tehnice va rugam sa trimiteti e-mail la

suport@sindicataiaic.ro

Politica de Sondaje

Sindicatul AIAIC isi propune sa realizeze cu membrii sai mai multe actiuni, la care membrii de sindicat sunt invitati sa-si aduca aportul prin vot.

Aceste Sondaje vor fi postate pe Site-ul Sindicatului AIAIC.

La fiecare sondaj membrii de sindicat voteaza o singura data.

Pentru a nu se vota de mai multe ori se adopta urmatoarea solutie.

Fiecarui membru va avea un cont unic pe site.

Contul contine urmatoare informatii
– Nume
– Prenume
– Adresa de e-mail (fiecare membru de sindicat va primi o adresa de email de forma
nume.prenume@sindicataiaic.ro )
– nume utilizator

Sondajele vor putea fi accesate dupa crearea (inregistrarea) unui cont.
Dupa acceptarea inregistrarii utilizatorii se pot conecta, si din ace moment, putem sa accesam sondajele valide. Acestea vor fi disponibile fiecare pe o pagina.

Dupa ce a votat, un utilizator care se reconecteaza, va vedea doar situatia votului sau si numarul de voturi exprimate pana in momentul accesarii sondajului.

Inregistrarea utilizatorilor nu este automata, pentru ca ea va fi moderata de centrul de suport tehnic si de conducerea Sindicatului AIAIC.

La acceptare, solicitantul va primi un e-mail de confirmare.